TRETMANI LICA

Čišćenje kože je jedan od ključnih načina da održite zdrav ten. Uklanjaju se tragovi nečistoće i šminke, ali se otklanjaju u isto vreme stare ćelije kože, otkrivajući sveže. Bez čišćenja koža može izgledati neprivlačno i sivo, naročito ako živite u gradu sa visokim stepenom zagađenja. Ali od sada možete reći NE sivom tonu i nepravilnostima, uz kombinaciju ultrazvučnih talasa i vita glow preparata, vratićete lepotu i sjaj svome licu. Tretman dubinskog polar ultraglow čišćenja lica najučinkovitiji je način čišćenja i rehidratacije. 
Recite NE , sivoj i umornoj koži, jer samo sjajna i negovana koža je lepa koža.
Tretman lica

Tretmani lica

Biološki tretmani lica 
Hidratacija
Oksigenacija
Endermološki lifting
Block-age piling
TCA peel
Mikrodermoabrazija
Mezoterapija
Fileri
Kolagen
Elastin
                                                                          Lečenje akni
                                                                          Tretmani za trudnice

trans.jpgHIFU (NEHIRURŠKI FACE LIFTING)
ULTHERAHIFU tehnologija se koristi za pružanje usluge Ulthera terapije tj. duboki, ultrazvučni SMAS lifting lica i tela. Ova terapija zatezanja kože je namenjena svima onima koji žele da se podmlade, urade fa

Medicinski preparati stvoreni po ovoj tehnologiji koriste matične ćelije veoma retke švajcarske jabuke - malus domeestica - bogate blagotovnrim sastojcima koji koži obezbeđuju vitalnost i dugovečnost. Anti-ejdž mezoterapija  sa matičnim ćelijama jabuke sprečava stvaranje bora i nepravilnosti na koži, ali i smanjuje dubinu već formiranih bora, popravlja oštećenja na svim nivoima ćelija kože i otklanja vidljive znake starenja.

roll.jpg

Tretman dermorolerom-kolageno-indukciona terapija

Komforna, brza, bezbolna i veoma uspešna metoda za tretiranje problema kože u čijoj se osnovi nalazi deficit kolagenih vlakana - opuštenost, bore, ožiljci (uključujući i one od akni) i strije. 
Čak 540 iglica specijalno dizajniranog  dermarolera izazivaju se mnogobrojna mehanička mikrooštećenja (oko 500 000 za 10 minuta) na površini kože čime se tkivo pobudjuje i pokreće kaskada regenerativnih procesa. U koži stimulisanoj na ovaj način dolazi do neoangiogeneze, migracije fibroblasta i povećane produkcije kolagena i elastina čak i do 1000%! Već od samo jednog tretmana koža je zategnutija i čvršća, ožiljci plići, a bore i strije postaju manje vidljive! 

acne_treatment.jpg

Medicinski tretman lečenja akni

 Akne pretstavljaju hronično zapaljenje lojnih žlezda, najčešće lica, grudi i leđa. Lečenje akni je dugotrajan proces, i što je ranije započet, to je i efekat bolje izražen. Samolečenje je uvek nedovoljno ili neefektivno, a često i opasno, jer može dovesti do pogoršanja ili stvaranja ožiljaka. U toku lečenja akni koriste se medicinski tretman lica, hemijski piling, mezoterapija, medikamentozna terapija i druge savremene metode. Naš centar ima bogato iskustvo u lečenju i izlečenju akni.

attachment.jpg

ULTHERAHIFU

Ultrazvučni lifting lica, vrata, podbratka i dekoltea

Ultherapy je nehirurški tretman za zatezanje kože lica, podbradka, vrata i dekoltea. Od nedavno je takođe i terapija za bore na dekolteu.Terapija koristi fokusirani ultrazvuk za stimulaciju kolagena u koži, te zahteva minimalno vremena. Rezultat? Zategnutija koža od čela do poprsja. Recite zbogom opuštenoj koži! Prirodno. Neinvanzivno.ultherapyUltherapy je priznata terapija za dizanje i učvršćivanje kože korištenjem ultrazvučne energije za stimulisanje nastanka novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože.Prirodni i primjetni lifting koji nastupa nakon jedog tretmana ne zahteva naknadno mirovanje pacijenta. Napustićete ordinaciju sa blagim crvenilom kože koje će nestati za nekoliko sati. U sledeća 2 do 3 meseca videćete kako vam se koža zateže i diže. Kontinuirano poboljšanje elastičnosti kože biće na snazi do 6 meseci nakon jedne 60-90 minute terapije.Ultherapy ne proizvodi iste rezultate kao hirurški fejslift. Međutim, odlična je alternativa za plastičnu hirurgiju ako još uvek niste spremni za odlaženje pod nož. Ova nehirurška terapija dovodi do prirodnih rezultata budući da vaše telo prirodnim putem zamenjuje istrošeni kolagen novim.Kontraindikacije terapije su:Osobe sa pejsmejkerima, defibrilatorima i metalnim ili drugim aktivnim implantatima u predelu tretmana.

HIFU LIPO

Neinvazivna ultrazvučna liposukcija

Ako imate neželjene masne ćelije oko struka, na butinama ili na zadnjici, a ishrana i vežbanje ne pomažu, onda vam ih HIFU-Lipo tretman može ukloniti. Koristi se napredna neinvazivna ultrazvučna tehnologiju koja trajno razbija i elimiše neželjene masne ćelije. Tehnologija se zove Visoko-intenzivirani fokusirani ultrazvuk – HIFU – i odgovoran je za efektno i sigurno razbijanje masnih ćelija.

Tretmani kičme

Masaže

Relax masaža
Wellness masaža
Anticelulit masaža
Sportska masaža
Parcijalna masaža
Masaža glave
Masaža lica
Masaža vulkanskim kamenjem
Masaža morskom solju
Refleksologija

Masiranje leđa

Ekskluzivne masaže

Toplom čokoladom
Med i mleko
Fito
Kavijar
Vanila
Kraljevska
Kleopatra

make_1.jpg

Profesionalno šminkanje

Zablistajte na vama važan dan!

kreme.jpg

Izrada individualnih preparata za negu lica i tela po tipu Vaše kože

Naši preparati su na prirodnoj bazi, bez konzervansa i drugih aditiva.

Opuštajuća masaža

SPA paketi  Men's 

Enzimski tretman lica
Masaža morskom solju
Infrared komora
Masaza eteričnim uljem

a.jpg

Lady's paket

Lifting tretman lica
Relax masaža
Infrared komora

Powered by WebExpress